Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

 

Ατομικό ταξίδι στο Ντουµπρόβνικ

Στα διάφανα νερά της Αδριατικής βουτούν πράσινα νησιά, αρχαίες καστροπολιτείες και µεσαιωνικές πόλεις. Η Κροατία είναι ένας παράδεισος ήλιου και θάλασσας, µία καλοκαιρινή όαση που συνδυάζει την καλαισθησία του χτισµένου τοπίου µε τη γοητεία της φύσης.Το Ντουµπρόβνικ, η γαλαζοπράσινη γοητεία της περιοχής, αποτελεί µια πόλη-µνηµείο, που έχει µείνει γνωστή και ως το «µαργαριτάρι της Αδριατικής». Ένα µαργαριτάρι που κοσµεί τη νοτιότερη γωνιά των Δαλµατικών Ακτών. Γαλαζοπράσινα νερά, πλούσια βλάστηση, πολλά αξιοθέατα και εκατοντάδες νησάκια σε απόσταση αναπνοής είναι κάποιοι από τους βασικούς λόγους που το Ντουµπρόβνικ αποτελεί δικαίως έναν πολύ δηµοφιλή τουριστικό προορισµό,κυρίως τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς µήνες. Το Ντουµπρόβνικ δεν αργεί να αποκαλυφθεί, οχυρωµένο σε µεγάλα τείχη, κι όσο όµορφο κι αν φαίνεται από µακριά, το κουκλίστικο εσωτερικό, µείγµα ρωµαϊκών, µεσαιωνικών και αναγεννησιακών στοιχείων, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ολόκληρη η Παλιά Πόλη, γοητευτική και µυστηριώδης, προσφέρεται για ατελείωτους περιπάτους. Επίσης η UNESCO τη συµπεριλαµβάνει στα µνηµεία παγκόσµιας πολιτιστικής κληρονοµιάς. Πρόκειται για µια πόλη που συνοµιλεί αδιάκοπα µε την Ιστορία, από την αρχαιότητα µέχρι τις µέρες µας.

Δείτε παρακάτω τις οικονομικές προσφορές για το Ντουμπρόβνικ , κλείστε έγκαιρα το ταξίδι σας και απολαύστε μοναδικές στιγμές στον καταπληκτικό αυτό προορισμό !

 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

04 ημέρες / 03 διανυκτερεύσεις

από 349 ευρώ !

 

Στο πακέτο περιλαμβάνονται :

*Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Dubrovnik-Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Air Croatia
*Μεταφορά από και πρός το αεροδρόμιο στο Dubrovnik
*(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Adria 3* με πρωινό στο ιστορικό κέντρο
*Όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις
*Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται :

*Φόροι αεροδρομίων (περίπου € 110 )
*Προσωπικά έξοδα

Σημαντικό :

Σε περιπτωση που στον συγκεκριμένο ναύλο δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις , η τιμή αναπροσαρμόζεται συμφωνα με την τιμή του επομενου διαθεσιμου ναυλου. Οι αεροπορικοί ναύλοι προσφοράς συνήθως δεν είναι διαθέσιμοι την περίοδο Ιούλιος-Αύγουστος .

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91

EMAIL : [email protected]


5star-Travel

Επικοινωνία

  • 5 Star Travel Services
  • Ερμού 64
  • ΤΚ 10551, Αθήνα

  • Τ. (+30) 211 0127190-91
  • F. (+30) 212 104 2565

  • Email. [email protected]