Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-608F2AA0 Όροι χρήσης

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»), συμφωνείτε στους Όρους Χρήσης που αναγράφονται σε αυτή τη σελίδα, τους οποίους πρέπει να διαβάσετεπροσεκτικά. Οι Όροι Χρήσης μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίςπροειδοποίηση και θα ισχύουν από τη στιγμή της ανάρτησής τους στηνιστοσελίδα αυτή. Καλείστε ως εκ τούτου να διαβάζετε τους Όρους Χρήσης σετακτά χρονικά διαστήματα καθώς συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς σεπερίπτωση που αποφασίσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες.

  • Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης ή τυχόν τροποποιήσεις αυτών, θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση των Υπηρεσίων.

Χρήση της υπηρεσίας

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση των Υπηρεσιών στην ιστοσελίδα του 5 STARTRAVEL SERVICES σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη.

Δεν επιτρέπεται η κακή χρήση των Υπηρεσιών όπως η προσπάθεια απόκτησης πρόσβασης ή αλλαγής οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας, η αντιγραφή, πώληση ή άλλου είδους εκμετάλλευση του περιεχομένου και των πληροφοριών που αναρτώνται στην ιστοσελίδα, η πρόσβαση με αυτοματοποιημένο ή άλλοτρόπο διαφορετικό σε σχέση με αυτόν που ορίζεται από τις διεπαφές στηνιστοσελίδα.

Οι Υπηρεσίες παρέχονται αυστηρά για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η εμπορική χρήση ή η με οποιοδήποτε τρόπο εκμετάλλευση των υπηρεσιών πέραντης προσωπικής χρήσης.

Προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα τυγχάνουν πολύ προσεκτικής μεταχείρισης και πάντα με βάση τους όρους που αναγράφονται εδώ. Με τη χρήση των Υπηρεσιών μας συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με βάση την πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα.

Εγγυήσεις και αποποίηση

Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας στο καλύτερο επίπεδο στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Παρ’όλα αυτά, δεν εγγυώμαστε για την ακρίβεια του περιεχομένου, τη διαθεσιμότητά, την ορθότητα ή την ασφάλειά του καθώς και για οποιοδήποτε άλλο δείκτη ποιότητας. Οι Υπηρεσίες στην ιστοσελίδατου 5 STAR TRAVEL SERVICES παρέχονται «ως έχουν».

Περιορισμός ευθύνης

Το 5 STAR TRAVEL SERVICES καθώς και οι συνεργάτες του δεν ευθύνονται για διαφυγόντα κέρδη ή έσοδα, οικονομικές απώλειες ή άλλου είδους ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση των Υπηρεσιών. Με τους παρόντες όρους, συμφωνείτε να απαλλάξετε το 5 STAR TRAVEL SERVICES και τους συνεργάτες του από οποιαδήποτε αξίωση (οικονομική ή άλλη) που προκύπτει από τυχόν ζημίες από τη χρήση των Υπηρεσιών.


5star-Travel

Επικοινωνία

  • 5 Star Travel Services
  • Ερμού 64
  • ΤΚ 10551, Αθήνα

  • Τ. (+30) 211 0127190-91
  • F. (+30) 212 104 2565

  • Email. [email protected]
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης