

Με θέα στον μαγευτικό κόλπο που διαθέτει το Πόρτο Χέλι, στο ειδυλλιακό τοπίο της Αργολίδας και στο γραφικό νησί των Σπετσών, το ξενοδοχείο AKS Porto Heli 4* sup. σας ανοίγει τις πόρτες του σε έναν παραμυθένιο κόσμο διακοπών. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο AKS Porto Heli, χτισμένο σχεδόν πάνω στη θάλασσα, με άμεση πρόσβαση στη μαγευτική παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά του και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του χωριού, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας στο Πόρτο Χέλι. Λιτή διακόσμηση, καλόγουστο περιβάλλον και δωμάτια με μαγευτική θέα στον καταγάλανο κόλπο του Πόρτο Χελίου κάνουν τη διαμονή σας δίπλα στη θάλασσα αξέχαστη.
Δείτε παρακάτω τις προσφορές για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο , κάντε κράτηση και περάστε όμορφες Πασχαλινές διακοπές στην Ελλάδα οικονομικά και ευχάριστα !
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2025
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
Οι τιμές είναι ανά διαν/ση με Ημιδιατροφή & Πασχαλινό Πρόγραμμα
|
18-21/04 |
4η νύχτα (17/4 ή 21/4) |
Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων |
3 |
|
Δίκλινο Superior Θεά Κήπος |
216 |
173 |
Δίκλινο Superior Θέα Θάλασσα |
235 |
190 |
3ο άτομο |
25% |
25% |
3ο άτομο έως 12 ετών |
Δωρεάν |
Δωρεάν |
4ο άτομο έως 12 ετών * |
25% |
25% |
Μονόκλινο Θέα Κήπος |
173 |
138 |
Μονόκλινο Θέα Θάλασσα |
188 |
152 |
*4ο άτομο έως 12 ετών σε δωμάτιο με κουκέτα
Πασχαλινό Εορταστικό Πρόγραμμα:
- Ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη
- Πρωινό σε πλούσιο, εορταστικό και παραδοσιακό μπουφέ
- Δείπνο ημιδιατροφής την Μεγάλη Πέμπτη & Μεγάλη Παρασκευή σε μπουφέ, που θα περιλαμβάνει και νηστίσιμα εδέσματα.
- Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης house wine & εμφιαλωμένο νερό.
- Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής) με παραδοσιακό οβελία σε μπουφέ. Συμπεριλαμβάνονται επίσης house wine & εμφιαλωμένο νερό.
- Καθημερινά ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα απασχολούν τους μικρούς επισκέπτες μας με διασκεδαστικές δραστηριότητες.
- Ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
Στα πακέτα δεν περιλαμβάνεται το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση με χρέωση ανά δωμάτιο ανά ημέρα:
Απρίλιο έως Οκτώβριο: 1-2 αστέρων 2€ | 3 αστέρων 5€ | 4 αστέρων 10€ | 5 αστέρων 15€
Νοέμβριο έως Μάρτιο: 1-2 αστέρων 0,50€ | 3 αστέρων 1,50€ | 4 αστέρων 3€ | 5 αστέρων 4€
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91
EMAIL : [email protected]