Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

 

Οδική εκδρομή Αγίου Πνεύματος 2019 στη Νάξο

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 ΣΤΗ ΝΑΞΟ ALL INCLUSIVE

4ήμερη οδική εκδρομή

Μοναδική αναχώρηση 14 Ιουνίου 2019

από 305 ευρώ !!!

 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Πειραιάς - Νάξος

Απόπλους από Πειραιά για Νάξο στις 07.25. Άφιξη στις και τακτοποίηση στο ανακαινισμένο (2015) KAVURAS VILLAGE 4* κοντά στην παραλία του Αγίου Προκοπίου. Γεύμα με απεριόριστα ποτά και παροχές all inclusive. Ξεκουραστείτε στις ανέσεις και την πισίνα ή απολαύστε το μπάνιο σας στην υπέροχη παραλία (350 μ). Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα: Κεντρική Νάξος

Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στην κεντρική Νάξο. Πρώτη στάση το χωριό Χαλκί , το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Συνεχίζουμε για το Σαγκρί, γνωστό για την αρχιτεκτονική του, τα διάσπαρτα μοναστήρια και τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Επιστροφή για γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά και απόγευμα ξεκούρασης με παροχές all inclusive. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

3η μέρα: Ορεινή Νάξος

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ορεινή Νάξο. Πρώτη στάση στο Φιλότι, και  συνεχίζουμε για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, όπου χρόνος για γεύμα. Θα καταλήξουμε στον Σταυρό Κεραμωτής, παραδοσιακό χωριό, χαμένο μέσα σε πλούσια βλάστηση. Επιστροφή για γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά και απόγευμα ξεκούρασης με παροχές all inclusive. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

4η μέρα: Χώρα Νάξου - Πειραιάς

Μπουφέ πρόγευμα και λίγος χρόνος ακόμα στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα επίσκεψη στο κάστρο της χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Στις 18.00 απόπλους για Πειραιά.

Σημειώσεις: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

 

 Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πλοίο από Πειραιά µε All Inclusive καθηµερινά. 

 

4 µέρες

14 - 17 Ιουνίου

Δίκλινο

305

3ο άτοµο

260

3ο άτοµο ως 12 ετών

130

4ο άτοµο ως 12 ετών

210

Μονόκλινο

385

 

Περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Νάξος-Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES (οικονομική θέση) • Μεταφορές, εκδρομές με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής • Διαμονή στο ξενοδοχείο KAVURAS VILLAGE 4* • Πρόγευμα, γεύμα και δείπνο (πλήρης διατροφή) καθημερινά, ποτά και σνακς καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας (all inclusive) • Αρχηγός- συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91

EMAIL : [email protected]


5star-Travel

Επικοινωνία

  • 5 Star Travel Services
  • Ερμού 64
  • ΤΚ 10551, Αθήνα

  • Τ. (+30) 211 0127190-91
  • F. (+30) 212 104 2565

  • Email. [email protected]