Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

 

Κρουαζιέρες με την Costa Cruises

Η Costa Cruises , υπό τον έλεγχο της Carnival Corporation, με έδρα την Γένοβα Ιταλίας ιδρύθηκε το 1854. Αρχικά η εταιρεία λειτουργούσε φορτηγά πλοία τα οποία μετέφεραν προϊόντα από την Σαρδηνία έως τη Λιγουρία. Το 1924 η εταιρεία πέρασε στους γιους του ιδρυτή  Federico , Eugenio και Enrico, και ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα με την αγορά του πλοίου Ραβέννα. Οι εμπορικές δραστηριότητες συνεχίστηκαν μέχρι την εισαγωγή των επιβατικών πλοίων, με τακτικά δρομολόγια μεταξύ της Ιταλίας και της Νότιας Αμερικής.

Η εταιρεία το 1948 μετέτρεψε το σύνολο του στόλου της σε κρουαζιερόπλοια. Σύντομα έγινε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στην Ευρώπη. Η Costa Cruises αποκτήθηκε από την Carnival Corporation to 2000 και είναι σήμερα ένα από τα έντεκα εμπορικά σήματα που λειτουργούν υπό την Carnival αντιπροσωπεύοντας περίπου το 16% των εσόδων της.

Η  Costa Cruises  λειτουργεί σήμερα 14 πανέμορφα, υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια , τα οποία πλέουν υπό ιταλική σημαία και να παρέχουν τις διακοπές κρουαζιέρας στη Μεσόγειο , Βόρεια Ευρώπη , την Καραϊβική , τον Ινδικό Ωκεανό , τη Μέση Ανατολή , τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Νότια Αμερική.

Δείτε παρακάτω τις προσφορές για κρουαζιέρες , κλείστε έγκαιρα καμπινα σε οικονομική τιμή και ανακαλύψτε την πολυτέλεια , την εξυπηρέτηαη και την διασκέδαση που σας παρέχει μία κρουαζιέρα στην Ελλάδα , στη Μεσόγειο , στην Καραιβική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο !


5star-Travel

Επικοινωνία

  • 5 Star Travel Services
  • Ερμού 64
  • ΤΚ 10551, Αθήνα

  • Τ. (+30) 211 0127190-91
  • F. (+30) 212 104 2565

  • Email. [email protected]