Καλωσορίσατε σε ένα από τα πιο διάσημα και κοσμοπολίτικα εξωτικά νησιά στον κόσμο, στο Πουκέτ ! Ένας τόπος κοσμικός και πολυσύχναστος, αλλά ιδανικός ακόμη και για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές. Tο επίκεντρό του είναι η τεράστια σε μήκος παραλία Patong, στην οποία βρίσκεται συγκεντρωμένη και όλη η νυχτερινή ζωή, γι’ αυτούς που επιζητούν ξενύχτια και άγριες νύχτες. Συμβουλή δική μας είναι να αγνοήσετε τις πισίνες των ξενοδοχείων και να αφεθείτε στα νερά του Πούκετ. Oι παραλίες του Πούκετ είναι από τις πλέον οργανωμένες και καθαρές. Aξίζει να επισκεφθείτε ακόμη τις παραλίες Bang Tao, Karon, Kata, Kamala στις οποίες βρίσκονται πολλά πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού. O ζωολογικός κήπος του νησιού, το ενυδρείο, οι πολυάριθμοί ναοί και μια βόλτα-trekking πάνω σε ελέφαντα είναι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το Πούκετ. Μην παραλείψετε να οργανώσετε ολοήμερη εξόρμηση στα διπλανά νησιά, όπως τα παγκοσμίως γνωστά νησιά Πι Πι, τα νησιά Σίμιλαν, και το νησί James Bond. Kάθε ημέρα στο Πούκετ πρέπει να ολοκληρώνεται με ένα καλό μασάζ. Mετά από ένα καλό μασάζ, η νύχτα στο Πούκετ θα σας βρίσκει ανανεωμένους και με δυνάμεις να γυρίσετε τα εστιατόρια και τα μπαρ του. Aπολαύστε εξαιρετικούς αστακούς και καβούρια, γαρίδες και μεγάλα ψάρια σε πολύ καλές τιμές συνοδευόμενα από γλυκόξινες ταϋλανδέζικες γεύσεις. Mετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να διασκεδάσετε στα πολυάριθμα clubs και lounge bars… Tο Πούκετ τα έχει όλα!
Δείτε παρακάτω την προσφορά για πολυτελή ταξίδια στο Πουκέτ, κλείστε έγκαιρα το ταξίδι σας και απολαύστε μοναδικές στιγμές στον καταπληκτικό αυτό προορισμό !
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ THE NAKA ISLAND RESORT & SPA 5*
ΠΟΥΚΕΤ
07 ημέρες / 05 διανυκτερεύσεις
από 1.590 ευρώ !
Στο πακέτο περιλαμβάνονται :
- Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Πουκέτ-Αθήνα με πτήσεις της Qatar μέσω Ντόχας.
- (5) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο The Naka Island Resort & Spa 5* στο Πουκέτ.
- Διαμονή σε Naka Guest King Bed με Πρωινό.
- Ιδιωτική μεταφορά από και πρός το αεροδρόμιο στο Πουκέτ.
- Αποσκευή έως 25 κιλά ανά άτομο.
- Ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δεν περιλαμβάνονται :
- Φόροι αεροδρομίων (περίπου € 490)
- Προσωπικά έξοδα
Σημαντικό :
Οι πτήσεις και τα ξενοδοχεία είναι βάσει διαθεσιμότητας
Απαραίτητο διαβατήριο νέου τύπου σε ισχύ
Σε περιπτωση που στον συγκεκριμένο ναύλο δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις , η τιμή αναπροσαρμόζεται συμφωνα με την τιμή του επομενου διαθεσιμου ναυλου. Οι αεροπορικοί ναύλοι προσφοράς συνήθως δεν είναι διαθέσιμοι την περίοδο Εορτών & Αργιών καθώς και τους μήνες Ιούλιος-Αύγουστος.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91
EMAIL : [email protected]


Login
Υπενθύμιση κωδικού