Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

 

Κρουαζιέρες με την Princess Cruises

Η διασημότητα της Princess Cruises εκτοξεύτηκε στα «άστρα» το 1977 με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά «Το Πλοίο της Αγάπης» (The Love Boat). Σήμερα είναι μία από τις πιο δημοφιλής εταιρείες κρουαζιέρας και η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο. Ο στόλος της αποτελείται από 17 σύγχρονα κρουαζιερόπλοια τα οποία προσφέρουν περίπου 100 διαφορετικά δρομολόγια σε όλες τις ηπείρους. Προσεγγίζουν 350 διαφορετικά λιμάνια και προορισμούς δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να διαλέξουν από περίπου 4,000 διαφορετικές προαιρετικές εκδρομές στη στεριά.

Τα κρουαζιερόπλοια ξενοδοχεία Princess είναι το σπίτι σας μακριά απ’ το σπίτι -είναι πλωτά καταφύγια γεμάτα ψυχαγωγία και πολλές επιλογές για να απολαύσετε κάθε στιγμή. Χαλαρώστε στα ανοιχτά καταστρώματα δίπλα στις πισίνες ή γεμίστε το ημέρα σας με υπέροχες δραστηριότητες. Διαλέξεις, δημοπρασίες τέχνης, ψώνια και παιχνίδια, και οι νύχτες σας ξεδιπλώνουν δελεαστικές επιλογές από πλούσιες παραστάσεις μέχρι και σινεμά σε μια γιγαντιαία οθόνη δίπλα στην πισίνα. Το ποπκορν και ένα ποτό είναι δωρεάν. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι εξαρτάται μόνο από εσάς το πως θα περάσετε το χρόνο σας.
 
Η Princess πραγματοποιεί κάθε σας διάθεση …. από ένα επίσημο γεύμα σε μεγαλοπρεπές τραπεζαρία ή σ’ ένα από τα καλαίσθητα ειδικευμένα εστιατόρια μέχρι τα θεαματικά μπουφέ ή ακόμα και πίτσα στο χέρι δίπλα στη πισίνα. Διαλέγοντας το ελαστικό πρόγραμμα δείπνου δειπνήσετε οι δύο σας ή με φίλους ότι ώρα θέλετε. … η επιλογή είναι δική σας.

Δείτε παρακάτω τις προσφορές για κρουαζιέρες , κλείστε έγκαιρα καμπινα σε οικονομική τιμή και ανακαλύψτε την πολυτέλεια , την εξυπηρέτηαη και την διασκέδαση που σας παρέχει μία κρουαζιέρα στην Ελλάδα , στη Μεσόγειο , στην Καραιβική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο !

5star-Travel

Επικοινωνία

  • 5 Star Travel Services
  • Ερμού 64
  • ΤΚ 10551, Αθήνα

  • Τ. (+30) 211 0127190-91
  • F. (+30) 212 104 2565

  • Email. [email protected]