Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-232BE3B8 Αεροπορική εκδρομή Κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ

Νίκαια-Κάννες-Σεν Πωλ Ντε Βανς-Εζ-Μόντε Κάρλο  

5ήμερη αεροπορική εκδρομή

Μοναδική αναχώρηση 27/10 2021

από 400 ευρώ !!!

 

Πρόγραμμα εκδρομής 

1η ημέρα: Πτήση για Νίκαια  

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση  για τη κοσμοπολίτικη Νίκαια.  Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο για τη μεταφορά μας στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος  ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προτείνουμε βόλτα στην παλιά πόλη όπου μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε τα κτίρια της Όπερας, του Δημαρχείου , του Δικαστικού μεγάρου, το παλάτι Ρούσκα & του Καθεδρικού Ναού.  

2η ημέρα: Νίκαια – Πανοραμική ξενάγηση

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου και αρχίζει αμέσως η πανοραμική  ξενάγηση της πόλης  όπου μεταξύ άλλων θα δούμε και θα διασχίσουμε την  Προμενάντ  Ντεζ Ανγκλέ (Promenade des anglais) τον  διάσημο παραλιακό δρόμο της πόλης, με τα υπέροχα  κτίρια της Belle Epoque όπως το Νεγκρέσκο (Negresco) , το  Παλαί ντε λα Μεντιτερανέ (Palais de la Méditerranée), θα δούμε την πλατεία Mασενά (Place Masséna) , την βιβλιοθήκη της πόλης (το τετράγωνο κεφάλι)  το  Αcropolis (συνεδριακό κέντρο της πόλης)  και θα καταλήξουμε στον λόφο Σιμιέζ (Cimiez) εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία  της πόλης. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε από την αριστοκρατική συνοικία Σιμιέζ με τα υπέροχα  αρχοντικά  του 19ου αιώνα ανάμεσα στα οποία και το παλάτι Regina κατοικία της βασίλισσας της Αγγλίας Βικτόρια. Στον λόφο θα επισκεφτούμε την εκκλησία και τους κήπους του Φραγκισκανού Μοναστηριού.   Χρόνος ελεύθερος στο  κέντρο της πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη παλιά πόλη με το γραικό της λιμάνι. Περπατήστε στα στενά γραφικά δρομάκια της και απολαύστε καφέ και γεύμα σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια και καφέ . Αργά το απόγευμα περπατήστε στη Promenad des Anglais την παραλιακή λεωφόρο που έσφιζε από ζωή των γαλαζοαίματων μιας άλλης εποχής αλλά ακόμη και σήμερα διατηρεί την αίγλη της .

3η ημέρα: Νίκαια – Kάννες - Καν-συρ-Μερ – Σεντ Πωλ ντε Βανς  

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου μας και αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής Ακτής τις Κάννες (Cannes) με την περίφημη Κρουαζέτ (Croisset), έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Belle Epoque, καθώς και το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Στη συνέχεια της  διαδρομής μας  αναχώρηση για  δυο υπέροχα μεσαιωνικά  χωριά το  Καν-συρ-Μερ (Cagnes-sur-mer) & το Σεντ Πωλ Ντε Βανς (Saint Paul de vence). Το Cagnes-sur-mer είναι  καταφύγιο πολλών καλλιτεχνών όπου  θα έχουμε  χρόνο  για βόλτα στα υπέροχα  σοκάκια του χωριού, αλλά  και  για  επίσκεψη στο   μεσαιωνικό  κάστρο των Γκριμάλντι (Grimaldi). Στη συνέχεια  αναχώρηση για το Σεντ Πωλ Ντε Βανς το πιο διάσημο μεσαιωνικό χωριό της Κυανής Ακτής περιτριγυρισμένο  από τα τείχη του Φραγκίσκου του Πρώτου, όπου και αυτό αποτελεί  καταφύγιο πολλών ζωγράφων και καλλιτεχνών. Επιστροφή στη Νίκαια νωρίς το απόγευμα. Χρόνος  ελεύθερος  για βόλτα στην παράλια της Νικαίας.

4η ημέρα: Νίκαια – Εζ - Εργοστάσιο αρωμάτων Fragonard - Μόντε Κάρλο 

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό χωριό Εζ (Èze), για να επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, που είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στον κόσμο και οι κάτοικοί του αποκαλούνται Μονεγάσκοι. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε το παλάτι των Μονεγάσκων, επίσημη κυβερνητική έδρα του Πριγκιπάτου και κατοικία της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι  από τον 13ο αιώνα, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και τέλος θα επισκεφθούμε το Ωκεανογραφικό Μουσείο που διεύθυνε για αρκετά χρόνια ο διάσημος εξερευνητής Ζακ Ιβ Κουστό (Jacques-Yves Cousteau) και θα έχετε την ευκαιρία  να γνωρίσετε περισσότερα από 4.000 είδη ψαριών.  Χρόνος ελεύθερος στο  κέντρο της πόλης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα: Νίκαια – Πτήση Επιστροφής       

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για τη πτήση επιστροφής.

  

Κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή 5  ημέρες    (ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ )

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Ατομικό

 Εκδρομικό Πακέτο

Παιδί

2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

27-31/10
5ημέρες

APARTHOTEL ADAGIO

NICE CENTER 4*

Πρωινό

400€

550€

380/480€

160€

 

Aegean Airlines

Εγγυημένες θέσεις

 

ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ

16:00-17:35

ΝΙΚΑΙΑ -ΑΘΗΝΑ

11:50-15:20

NH NICE 4*

450€

585€

425/525€

190€

Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι 175€ ανά άτομο. Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.

 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο & διαμονή

 

ΣΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

 Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines Αθήνα-Νίκαια -Αθήνα
 • Μετακινήσεις, εκδρομές ,περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*   με πρωινό  (τηρουμένων πρωτοκόλλων )
 • Έμπειρο Αρχηγό / Συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι (175€) πληρωτέοι στο γραφείο .
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται (Είσοδος στο Ωκεανογραφικό Μουσείο 18€ )
 • Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείου (2,25€ σε 4* ξενοδοχεία & 1,65€ σε 3* ξενοδοχεία το άτομο ανά  διανυκτέρευση)
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν. Το ημερήσιο πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με τα ωράρια των πτήσεων σε κάθε αναχώρηση.
 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out
 • Παιδικές τιμές αφορούν σε τρίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες ,σε οργανωμένο ή ατομικό πακέτο
 • Σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας δεδομένων τα  στοιχεία των ταξιδιωτών καθώς και η αρτιότητα των εγγράφων τους σε σχέση με τα πρωτόκολλα αποτελούν προσωπική μέριμνα
 • Με Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Απόδειξη Ανάρρωσης οι ταξιδιώτες δεν υπόκεινται σε περαιτέρω ελέγχους  στη Γαλλία

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91

EMAIL : [email protected]


5star-Travel

Επικοινωνία

 • 5 Star Travel Services
 • Ερμού 64
 • ΤΚ 10551, Αθήνα

 • Τ. (+30) 211 0127190-91
 • F. (+30) 212 104 2565

 • Email. [email protected]
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης