Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-14F6F91B Χριστουγεννιάτικα πακέτα στην Τυνησία

Δείτε παρακάτω τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα διακοπών για την Τυνησία, κάντε έγκαιρα κράτηση και περάστε όμορφα και οικονομικά Χριστούγεννα στην Τυνησία με τις ανεπανάληπτες Χριστουγεννιάτικες προσφορές μας !

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023 ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ

9ήμερη αεροπορική εκδρομή

Μοναδική αναχώρηση 20 Δεκεμβρίου 2023

από 695 ευρώ !

 

 Πρόγραμμα εκδρομής 

1η Μέρα: Αθήνα – Τύνιδα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Τύνιδα.  Άφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Τύνιδα – Καρχηδόνα – Σίντι Μπού Σάιντ

Μετά το πρωϊνό μας, ξενάγηση στο μουσείο Μπαρντό για να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τα περίφημα ρωμαϊκά ψηφιδωτά (μωσαϊκά). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά Σουκ (σκεπαστές αγορές), περιήγηση στην πόλη. Ξενάγηση στις αρχαιότητες της Καρχηδόνας, επίσκεψη στο γραφικό ανδαλουσιανό χωριό Σίντι Μπου Σάιντ (θα μας θυμίσει πολύ Κυκλάδες). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Τύνιδα – Καϊρουάν – Γκάφσα – Τοζέρ

Μετά το πρωϊνό μας, αναχώρηση για Καϊρουάν, ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κέντρα του ισλάμ καθώς χαρακτηριζόμενη ως 4η ιερή πόλη. Ακολούθως επίσκεψη στο Μεγάλο Τέμενος, στο τέμενος του συντρόφου του προφήτη με τα περίφημα αραβουργήματα και στις δεξαμενές των Αγλαβιτών. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στην παλιά πόλη Μεντίνα με τα εντυπωσιακά μνημεία ενώ σημαντικό είναι να επισημάνουμε ότι η πόλη θεωρείται το κέντρο παραγωγής χαλιών της Τυνησίας. Στη συνέχεια μικρός σταθμός στην Γκάφσα και αναχώρηση για την μεγαλύτερη όαση της χώρας, Τοζέρ που περιλαμβάνει πάνω 1,5 εκατομμύρια φοινικόδεντρα. Περιήγηση στην πόλη Τοζέρ και νυχτερινή επίσκεψη στο αξιόλογο λαογραφικό μουσείο Νταρ Σαριέτ που παρουσιάζει εικόνες από την ιστορία της χώρας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Σαφάρι – Σεμπίκα – Ταμέρζα – Οng Jemal – Ντουζ

 Μετά το πρωινό μας, επιβιβαζόμαστε σε ειδικά 4Χ4 τζιπ, με έμπειρους οδηγούς και καλύπτουμε μικρή διαδρομή του ράλι Παρί Ντακάρ. Καταλήγουμε στην Σεμπίκα (ορεινές οάσεις) και Ταμέρζα όπου γυρίστηκε η ταινία «ο Άγγλος Ασθενής». Συνεχίζουμε την απόδρασή μας στην οροσειρά του Άτλαντα όπου θα δούμε καταρράκτες που σχηματίζουν μικρές λίμνες, διασχίζοντας στέπες και ξηραμένες λίμνες. Συνεχίζοντας θα καταλήξουμε στα εγκαταλειμμένα σκηνικά όπου γυρίστηκε η ταινία «Ο Πόλεμος των Άστρων».  Επιστροφή στην Τοζέρ για να πάρουμε τον δρόμο για την Ντουζ δια μέσου της αλμυρής λίμνης Σοτ Ελ Τζερίντ μέχρι την Κεμπιλί. Η πόλη Ντουζ χαρακτηρίζεται και ως «οι πύλες της σαχάρας.  Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. **Προαιρετικά βόλτα με καμήλες ανάμεσα στους αμμόλοφους για να απολαύσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

5η Μέρα: Ντουζ - Ξαρ Γκιλάν – Κσαρ Χαντάντα – Σενίνι – Ταταουίν – Τζέρμπα

Πρωινή αναχώρηση για τα χωριά των Βερβερίνων. Εκεί θα επισκεφθούμε τον «Πλανήτη Ταταουίν». Πρόκειται για το κινηματογραφικό σκηνικό που έστησε ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας για να δώσει ζωή σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά έπη τον «Πόλεμο των Άστρων». Ελεύθερος χρόνος.   Στη συνέχεια θα περάσουμε από διάφορα Βερβέρικα χωριά με στάσεις. Η μέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξη μας στην Τζέρμπα το «Νησί των Λωτοφάγων». Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Τζέρμπα

Μετά το πρωινό μας, επίσκεψη στην πρωτεύουσα Χουμ Σουκ, όπου βρίσκεται η παλαιότερη συναγωγή των Εβραίων. Το χωριό Γκελάλα γνωστό για τα κεραμικά του.  Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την ηρεμία του νησιού, να περπατήσετε στα σοκάκια και να αισθανθείτε την γαλήνη.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Μέρα: Τζέρμπα – Τουζάν – Ματμάτα – Ελ Τζεμ – Σους

Μετά το πρωϊνό μας, αναχώρηση για Ματμάτα όπου θα επισκεφθούμε ακόμα ένα Βερβερίνο χωριό, τις τρώγλες του 6ου αιώνα που κατοικούνται ακόμα από τρωγλοδύτες. Μοναδική εμπειρία το σεληνιακό τοπίο. Συνεχίζουμε για το Ελ Τζεμ όπου θα επισκεφθούμε το γνωστό Κολοσσαίο πιστό αντίγραφο της Ρώμης. Το απόγευμα άφιξη στην κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια πόλη Σους. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο και διανυκτέρευση.

8 – 9η  Μέρα Μέρα Σους – Μεντίνα – Μοναστίρ – Χαμμαμέτ – Ναμπέλ  - Τύνιδα – Αθήνα

Μετά το πρωϊνό μας, επίσκεψη στην πόλη Σους και ελεύθερος χρόνος για την αγορά. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μοναστίρ, τουριστικό θέρετρο της Τυνησίας και γενέτειρα πόλη του πρώτου Προέδρου της χώρας, Μπουργκίμπα. Ακολούθως περνάμε από την Χαμμαμέτ, επίσης τουριστικό θέρετρο και στη συνέχεια στην Ναμπέλ. Αργά το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

ΤΥΝΗΣΙΑ – ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ  – 8 + 1 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12

σε Τρίκλινο

Επιβ.

Μονοκλίνου

Πτήσεις

20-28/12/23

 

Τυνησία : Hotel Majestic Tunis 4*

Τοζέρ: Dar Horchani

Ντουζ: Hotel El Mouradi Douz 4* or Sun Palm Douz 4*

Τζέρμπα: Club Palm Azur 4*

Σους: Sousse Palace 5*

 

Early booking  

 

695€

 

Early booking

 

559€

 

Early booking

 

150€

Aegean Airlines

 

Αθήνα - Τύνιδα                23:35 - 00:25                   Τύνιδα - Αθήνα                 02:10 - 05:05                

Χρεώσεις αεροδρομίων,  επίναυλοι καυσίμων 280€.

Οι τιμές Early booking ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων κι έως 45 ημέρες πριν την αναχώρηση .

Έπειτα θα υπάρχει προσαύξηση 70 € κατ’ άτομο.  (κανονική τιμή )

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Τύνιδα - Αθήνα με την Aegean Airlines.
 • Αποσκευή 23kg και χειραποσκευή 8kg.
 • Μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5*.
 • Εφτά (7) διανυκτερεύσεις.
 • Πλούσιο πρωινό και δείπνο καθημερινά (Σημείωση: Η 1η μέρα περιλαμβάνει μόνο πρωινό).
 • Εισιτήρια εισόδων σε αξιοθέατα και μουσεία.
 • Εκδρομή με 4x4 στη Chebika, Tamerza και στο Ong Jemal.
 • Περιηγήσεις και ξεναγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
 • Έμπειροι αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Επίσημος ξεναγός στις ξεναγήσεις του προγράμματος.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων: 280€ κατά άτομο. (πληρωτέα στο γραφείο )
 • Εκδρομή με άλογα στις Οάσεις.
 • Βόλτα με Καμήλα στη Σαχάρα Ντουζ.
 • Βόλτα με τετράτροχη μοτοσυκλέτα στη Σαχάρα Ντουζ.
 • Φιλοδωρήματα: 20€ κατά άτομο.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά , διασκεδάσεις.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91

EMAIL : [email protected]


5star-Travel

Επικοινωνία

 • 5 Star Travel Services
 • Ερμού 64
 • ΤΚ 10551, Αθήνα

 • Τ. (+30) 211 0127190-91
 • F. (+30) 212 104 2565

 • Email. [email protected]
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης