Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-3845062D Οδική εκδρομή Πάσχα 2023 στο Πήλιο

ΠΑΣΧΑ 2023 ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

4ήμερη & 5ήμερη οδική εκδρομή

Αναχωρήσεις 13 & 14 Απριλίου 2023

από 362 ευρώ !

 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα - Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Βόλος

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με κατεύθυνση την πόλη του Ιάσονα και των Αργοναυτών, τον Βόλο. Άφιξη και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλαιότερα της χώρας μας και κεντρικό της Θεσσαλίας, που στεγάζεται σe υπέροχο νεοκλασικό κτήριο του 1909. Αργότερα επίσκεψη στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιείας των Αφών Τσαλαπάτα (έξοδα ατομικά) και στη συνέχεια τακτοποίηση στο κεντρικό VOLOS PALACE 4* ή στο υπέροχο DOMOTEL XENIA VOLOS HOTEL 5* στην πόλη του Βόλου. To βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η ημέρα – Μ. Παρασκευή: Ζαγορά – Κισσός – Τσαγκαράδα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Οι θρυλικές ιστορίες των Κενταύρων, μας ακολουθούν παντού στην διαδρομή μέχρι το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου, την Ζαγορά, με την περίφημη βιβλιοθήκη του 18ου αιώνα (εξωτερική επίσκεψη) και το σχολείο όπου φοίτησε ως μαθητής ο Ρήγας Βελεστινλής. Συνεχίζουμε για τον Κισσό, ένα ορεινό, καταπράσινο χωριό χτισμένο σε μια υπέροχη μαγευτική τοποθεσία, που διατηρεί το παραδοσιακό του χρώμα. Σε αυτόν τον παράδεισο χαλάρωσης και ηρεμίας που συνδυάζει την πηλιορείτικη γραφικότητα με το φυσικό πλούτο, θα έχουμε χρόνο για γεύμα (έξοδα ατομικά). Ακολουθεί ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, η Τσαγκαράδα, την οποία θα γνωρίσουμε σεργιανώντας στα γραφικά σοκάκια της. Αφού απολαύσουμε καφεδάκι στα παραδοσιακά καφενεία της πλατείας της, γύρω από τον χιλιόχρονο πλάτανο με την πλούσια σκιά, θα επιστρέψουμε το απόγευμα στα ξενοδοχείο μας από την υπέροχη διαδρομή του Αιγαίου για παρακολούθηση του Επιταφίου και Νηστίσιμο δείπνο μπουφέ.

3η μέρα – Μ. Σάββατο: Μηλιές (Τραινάκι  του  Πηλίου)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στα Άνω Λεχώνια, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο θρυλικό τραινάκι του Πηλίου (έξοδα ατομικά), τον… Μουτζούρη του de Chirico, που θα μας μεταφέρει μέχρι τις Μηλιές. Η χαμηλή ταχύτητα σε συνδυασμό με την απίστευτα πλούσια φύση που διασχίζουμε αλλά και τα τεχνικά έργα που έκαναν εφικτή τη δημιουργία και λειτουργία αυτής της γραμμής, μάς χαρίζουν εικόνες σπάνιας αισθητικής που θα κρατήσουμε μέσα μας για πολύ καιρό. Η μικρή στάση στο φιλόξενο περιβάλλον της Άνω Γατζέας, η καλημέρα με τους κατοίκους και στη συνέχεια ο τερματισμός στον ατμοσφαιρικό σταθμό των Μηλέων, με τα σύννεφα του καπνού και του ατμού να γεμίζουν την ατμόσφαιρα, είναι εμπειρίες μοναδικές πλέον στην ζωή του σύγχρονου ανθρώπου: μια 90λεπτη διαδρομή που δεν πρέπει να χάσετε για κανέναν λόγο! Στις Μηλιές, την πατρίδα του Πηλιορείτη διαφωτιστή Άνθιμου Γαζή, θα δούμε την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 1741 με τις καταπληκτικές όσο και σπάνιες αγιογραφίες από Αγιορείτες μοναχούς και τη δημόσια βιβλιοθήκη με τα σπάνια χειρόγραφα. Επιστροφή στην πόλη του Βόλου για παρακολούθηση της Αναστάσιμης Λειτουργίας και το βράδυ Αναστάσιμο δείπνο στα ξενοδοχεία μας.

4η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη Μέρα - Βόλος

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΉ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα στα ξενοδοχεία. Το Πασχαλινό τραπέζι θα είναι στρωμένο με οβελία και πλούσια εδέσματα. Διασκέδαση και γλέντι με μουσική. Για τους διαμένοντες στο Volos Palace, το Πασχαλινό γεύμα θα δοθεί στο Xenia Palace στην Πορταριά. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να χαρούμε την πόλη του Βόλου.

5η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Μακρινίτσα - Πορταριά - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το “Μπαλκόνι του Πηλίου” την ξακουστή Μακρινίτσα. Θα περπατήσουμε μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, θα ξεδιψάσουμε από τη μαρμάρινη βρύση “Αθάνατο νερό” με τους λιονταρόμορφους κρουνούς. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας και την εκθαμβωτική θέα, θα κατευθυνθούμε για την παραδοσιακή Πορταριά. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο, αγορές βοτάνων και φυσικά για εκλεκτό φαγητό (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της 2ης μέρας.

 

Τιμή κατ’ άτομο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

 

VOLOS PALACE

 

DOMOTEL XENIA VOLOS

Δίκλινο θέα πόλη

362

Δίκλινο θέα πόλη

469

Δίκλινο θέα θάλασσα

377

Δίκλινο θέα θάλασσα

493

Δίκλινο Deluxe θέα θάλασσα

419

 

3ο άτομο

325

3ο άτομο

353

3ο άτομο έως 6,99 ετών

195

3ο άτομο έως 6,99 ετών

145

3ο άτομο 7 έως 12 ετών

220

3ο άτομο 7 έως 12 ετών

245

Μονόκλινο θέα πόλη

469

Μονόκλινο

545

Μονόκλινο θέα θάλασσα

499

 

 

Τιμή κατ’ άτομο, 13-17/4, με πούλμαν, 5 μέρες

 

VOLOS PALACE

 

DOMOTEL XENIA VOLOS

Δίκλινο θέα πόλη

445

Δίκλινο θέα πόλη

599

Δίκλινο θέα θάλασσα

465

Δίκλινο θέα θάλασσα

632

Δίκλινο Deluxe θέα θάλασσα

521

 

3ο άτομο

359

3ο άτομο

445

3ο άτομο έως 6,99 ετών

235

3ο άτομο έως 6,99 ετών

170

3ο άτομο 7 έως 12 ετών

245

3ο άτομο 7 έως 12 ετών

305

Μονόκλινο θέα πόλη

585

Μονόκλινο

699

Μονόκλινο θέα θάλασσα

625

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στα κεντρικά VOLOS PALACE 4* ή DOMOTEL XENIA VOLOS HOTEL 5* στην πόλη του Βόλου
 • Πλούσιο πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός / Συνοδός
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • O φόρος διανυκτέρευσης 3 ή 4 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση, ανάλογα την κατηγορία του
 • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων
 • Η εκδρομή με το τραινάκι του Πηλίου

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91

EMAIL : [email protected]


5star-Travel

Επικοινωνία

 • 5 Star Travel Services
 • Ερμού 64
 • ΤΚ 10551, Αθήνα

 • Τ. (+30) 211 0127190-91
 • F. (+30) 212 104 2565

 • Email. [email protected]
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης