Μιλήστε μας για το ταξίδι σας

Ημ. αναχώρησης
Ημ. επιστροφής
Σχόλια

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

 

Εξωτικό ταξίδι στο Φρίπορτ στις Μπαχάμες

Το Φρίπορτ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού Γκραντ Μπαχάμα με πληθυσμό 27.000 κατοίκους. Οι Μπαχάμες είναι ένα νησιωτικό σύμπλεγμα 700 περίπου νησιών στο δυτικό Ατλαντικό, στο Αρχιπέλαγος Λουκάγιαν ή Αρχιπέλαγος των Μπαχάμας όπως λέγεται και περιλαμβάνει τις Μπαχάμες και τα νησιά Τερκσ και Κάϊκος από τα οποία κατοικούνται περίπου τα 35. Το μεγαλύτερο σε έκταση νησί του συμπλέγματος Άνδρος, βρίσκεται 190 χλμ. νοτιοανατολικά της χερσονήσου της Φλόριντα. Βορειοδυτικά του Άντρος βρίσκονται τα νησιά Μπίμινι, ενώ βορειότερα το νησί Γκραντ Μπαχάμα, όπου υπάρχει και η πόλη του Φρίπορτ. To Φρίπορτ είναι ζώνη ελεύθερου εμπορίου που ιδρύθηκε το 1955 από την κυβέρνηση των νησιών Μπαχάμες. Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 65 μίλια από τις ακτές της Φλόριντα και αυτό το έχει καταστήσει ως το ιδανικό κέντρο για διεθνείς επιχειρήσεις. 

Δείτε παρακάτω την οικονομική all inclusive προσφορά για το Φρίπορτ , κλείστε έγκαιρα το εξωτικό ταξίδι σας και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης , συγκίνησης και ενθουσιασμού στον μαγευτικό αυτό τροπικό προορισμό !

 

ΕΞΩΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΡΙΠΟΡΤ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ

ALL INCLUSIVE

07 ημέρες / 05 διανυκτερεύσεις

από 899 ευρώ !!!


Στο πακέτο περιλαμβάνονται :

*Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Φρίπορτ-Αθήνα σε οικονομική θέση με την Delta Airlines
*(5) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Memories Grand Bahama 4* με πρόγραμμα All inclusive
*Ιδιωτική μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο Φρίπορτ

Δεν περιλαμβάνονται :

*Φόροι αεροδρομίου (περίπου € 490 )
*Προσωπικά έξοδα

Σημαντικό :

Οι πτήσεις και τα ξενοδοχεία είναι βάσει διαθεσιμότητας
Απαραίτητο διαβατήριο νέου τύπου σε ισχύ

 

Σε περιπτωση που στον συγκεκριμένο ναύλο δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις , η τιμή αναπροσαρμόζεται συμφωνα με την τιμή του επομενου διαθεσιμου ναυλου. Οι αεροπορικοί ναύλοι προσφοράς συνήθως δεν είναι διαθέσιμοι την περίοδο Ιούλιος-Αύγουστος .

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω πακέτο , μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να επισκεφθείτε το νέο μας γραφείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 64 , 1ος όροφος ! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες 5 αστέρων και να σας λύσουμε κάθε απορία γρήγορα και αποτελεσματικά !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 211 0127190-91

EMAIL : [email protected]
5star-Travel

Επικοινωνία

  • 5 Star Travel Services
  • Ερμού 64
  • ΤΚ 10551, Αθήνα

  • Τ. (+30) 211 0127190-91
  • F. (+30) 212 104 2565

  • Email. [email protected]